Δωρεάν τα έξοδα αποστολής άνω τον 60 ευρόΔωρεάν τα έξοδα αποστολής άνω τον 60 ευρό
Επανεξέταση και δοκιμήΕπανεξέταση και δοκιμή
Με αντικαταβολήΜε αντικαταβολή
Δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 100 ημέρεςΔικαίωμα επιστροφής μέσα σε 100 ημέρες
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα αξιόπιστα βρεφικά ρούχα;

βρεφικα ρουχα 1

βρεφικα ρουχα - Δείτε περισσότερα!

Κάθε γονιός πρέπει να γνωρίζει ότι η επιλογή βρεφικών ρούχων είναι μια πολύ σημαντική και υπεύθυνη απόφαση. Δεν μπορείτε απλώς να αγοράσετε τα πρώτα βρεφικά ρούχα που φαίνονται λίγο καλύτερα. Το δέρμα του μωρού είναι εξαιρετικά λεπτό, ευαίσθητο και ευάλωτο. Μπορεί πολύ εύκολα να ερεθιστεί από την επαφή με ακατάλληλα υλικά ή ακόμη και να οδηγήσει σε εξανθήματα και άλλες δυσάρεστες αλλεργικές αντιδράσεις. Αν θέλετε να προστατέψετε το μικρό σας από τέτοια προβλήματα, να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε βρεφικά ρούχα. Εδώ είναι τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν τα αξιόπιστα βρεφικά ρούχα:

  • βρεφικά ρούχα: πρέπει να είναι από ποιοτικά υλικά - πρώτα απ' όλα τα βρεφικά ρούχα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι από ποιοτικά υλικά. Υλικά για τα οποία να είστε σίγουροι ότι δεν θα ερεθίσουν σε καμία περίπτωση το ευαίσθητο δέρμα του μικρού σας θησαυρού. Τα πιο προτιμώμενα από τους γονείς που ενδιαφέρονται για την ποιότητα είναι τα ρούχα εξ ολοκλήρου από βαμβάκι ή από έναν συνδυασμό βαμβακιού και μικρής ποσότητας τεχνητού υφάσματος (π.χ. πολυεστέρας). Σε περίπτωση που ποντάρετε στη δεύτερη επιλογή, σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε βρεφικά ρούχα με τουλάχιστον 70-80% περιεκτικότητα σε βαμβάκι.
  • Βρεφικά ρούχα: να είσαι ασφαλείς - ο όρος «ασφαλείς» παίρνει μια εντελώς διαφορετική διάσταση όταν αναφέρεται σε βρεφικά ρούχα. Τα μικρά παιδιά μπορούν εύκολα να πληγωθούν ενώ παίζουν εάν έχουν πρόσβαση σε ακατάλληλα αντικείμενα. Αποφύγετε να αγοράζετε βρεφικά ρούχα με δεσίματα, κορδέλες, μπάλες, χάντρες κ.λπ. Τέτοια στοιχεία είναι τόσο θεαματικά όσο και επικίνδυνα. Η παρουσία τους δημιουργεί κίνδυνο εξαιρετικά δυσάρεστων ατυχημάτων, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούν να θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή και την υγεία του μωρού.
  • Βρεφικά ρούχα: να είναι άνετα - πάντα πρέπει να βάζετε την άνεση πάνω από το στυλ. Φυσικά, καλό είναι να αγοράζετε βρεφικά ρούχα σε κομψά χρώματα και σχέδια, καθώς και να ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Είναι όμως πολύ πιο σημαντικό να είναι άνετα και τα μικρά σας να νιώθουν καλά σε αυτά. Αν το μωρό είναι συχνά ανήσυχο και προσπαθεί να βγει από τα ρούχα του, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Ποντάρετε σε μαλακά και απαλά βρεφικά ρούχα σε κατάλληλα μεγέθη, ώστε να μην σφίγγουν και να εγγυηθούν την απαραίτητη ελευθερία κινήσεων.

Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την επιλογή βρεφικών ρούχων

βρεφικα ρουχα 2

βρεφικα ρουχα - Μάθε τώρα!

Συνεχίζουμε με μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία εύρεσης και επιλογής βρεφικών ρούχων. Αυτές οι συμβουλές σχετίζονται τόσο με την αξιολόγηση των προσφορών που προσφέρουν οι έμποροι όσο και με την επιλογή της κατάλληλης συλλογής ρούχων με την οποία θα φτιάξετε την τέλεια γκαρνταρόμπα για τον μικρό σας θησαυρό. Δείτε τι ακριβώς εννοούμε:

- επιλογή βρεφικών ρούχων: εξασφαλίστε ρούχα για όλες τις καιρικές συνθήκες - είναι απαραίτητο να παρέχετε στα παιδιά σας βρεφικά ρούχα για όλες τις καιρικές συνθήκες. Στη χώρα μας υπάρχουν τέσσερις εποχές με συγκεκριμένα κλιματικά χαρακτηριστικά, αλλά πάντα μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις από αυτή την άποψη. Για παράδειγμα, το χειμώνα υπάρχουν συχνά πιο ζεστές μέρες, ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι σημειώνονται απότομες πτώσεις της θερμοκρασίας, που μερικές φορές συνοδεύονται από καταρρακτώδεις βροχές. Παρέχετε στον μικρό σας θησαυρό διαφορετικών ειδών βρεφικά ρούχα, ώστε κάθε φορά που βγαίνετε και περπατάτε έξω, να προστατεύεται καλά από τους κύριους ατμοσφαιρικούς παράγοντες.

  • Επιλογή βρεφικών ρούχων: απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους λιανοπωλητές - μια άλλη συμβουλή που θα μπορούσαμε να σας δώσουμε είναι να απευθυνθείτε σε εξειδικευμένους λιανοπωλητές που ασχολούνται κυρίως με παιδικά και βρεφικά ρούχα. Συνήθως τέτοιοι έμποροι γνωρίζουν τις τάσεις σε αυτόν τον κλάδο και επιλέγουν στους καταλόγους τους όλα όσα είναι αναγκαία για τους μικρούς θησαυρούς. Επιπλέον, είναι σε θέση να σας παρέχουν περισσότερες πληροφορίες, ακόμη και επαγγελματικές συμβουλές για τα χαρακτηριστικά των βρεφικών ρούχων που έχετε εντοπίσει.
  • επιλογή βρεφικών ρούχων: αναζητήστε προσφορές και εκπτώσεις - ο μεγάλος ανταγωνισμός στον κλάδο ενθαρρύνει τους λιανοπωλητές βρεφικών ρούχων να παρέχουν διάφορα προνόμια και άλλα εξτρά στους πελάτες τους. Συμπεριλαμβάνονται συνεχείς προσφορές και μειώσεις στις τιμές ορισμένων ειδών. Το τελευταίο ισχύει ιδιαίτερα για τα ηλεκτρονικά καταστήματα, όπου σχεδόν πάντα μπορούν να βρεθούν τέτοιες ευκαιρίες. Σας συμβουλεύουμε να επωφεληθείτε από αυτές τις προσφορές για να εξασφαλίσετε την αγορά βρεφικών ρούχων πρώτης κατηγορίας με τις πιο ευνοϊκές οικονομικές συνθήκες.

Γιατί να αγοράσετε βρεφικά ρούχα από την Hippo Kiddo;

βρεφικα ρουχα 3

βρεφικα ρουχα - Δείτε περισσότερα!

Η Hippo Kiddo είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιουργήθηκε από γονείς για να βοηθήσει άλλους γονείς να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Επιλέγουμε τα καλύτερα παιδικά και βρεφικά ρούχα και φροντίζουμε να φτάνουν στους πελάτες μας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και εύκολα. Παρακάτω θα δώσουμε μερικούς καλούς λόγους για να ψωνίσετε από εμάς:

Βρεφικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Υψηλή ποιότητα – σε εμάς θα βρείτε μόνο βρεφικά ρούχα υψηλής ποιότητας. Ρούχα από βαμβάκι πρώτης ποιότητας, τα οποία είναι απαλά, άνετα και ανταποκρίνονται στην τρυφερότητα και την ευαισθησία του βρεφικού δέρματος. Ρούχα στα οποία ο μικρός σας θησαυρός θα φαίνεται και θα αισθάνεται τέλεια.

Βρεφικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Μεγάλη γκάμα προϊόντων – σας προσφέρουμε μια εξαιρετικά πλούσια και ποικιλόμορφη γκάμα βρεφικών ρούχων. Συμπεριλαμβανομένων μπλούζες και μπλουζάκια, παντελόνια και τζιν, φούστες και φορέματα, πανωφόρια κ.λπ. Ό,τι χρειάζεται ο μικρός στην καθημερινότητά του εμείς το έχουμε.  

Βρεφικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Ανταγωνιστικές τιμές – Οι τιμές των ειδών από την κατηγορία Βρεφικών Ρούχων της Hippo Kiddo είναι οι πιο ανταγωνιστικές, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά τους. Υπάρχουν επίσης συνεχείς προσφορές και εκπτώσεις σε ορισμένα μοντέλα βρεφικών ρούχων, τις οποίες θα μπορούσατε να επωφεληθείτε.

Βρεφικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Επαγγελματική συμβουλευτική – Η ομάδα της Hippo Kiddo γνωρίζει καλά τα χαρακτηριστικά όλων των βρεφικών ρούχων που προσφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν λοιπόν χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή για την επιλογή των σωστών ρούχων για το μικρό σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου ή email.

Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν τα αξιόπιστα βρεφικά ρούχα;

Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την επιλογή βρεφικών ρούχων

Γιατί να αγοράσετε βρεφικά ρούχα από την Hippo Kiddo;

loading

ΛΆΒΕΤΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ

για το πρώτο σας ταξίδι για ψώνια