Δωρεάν τα έξοδα αποστολής άνω τον 60 ευρόΔωρεάν τα έξοδα αποστολής άνω τον 60 ευρό
Επανεξέταση και δοκιμήΕπανεξέταση και δοκιμή
Με αντικαταβολήΜε αντικαταβολή
Δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 100 ημέρεςΔικαίωμα επιστροφής μέσα σε 100 ημέρες
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες στην αγορά παιδικών ρούχων;

Κάθε υπεύθυνος γονιός θα πρέπει να δείχνει την απαραίτητη προσοχή κατά την αγορά παιδικών ρούχων. Κατά την αγορά αυτή θα πρέπει να ληφθούν υπόψη πολλοί περισσότεροι παράγοντες παρά κατά την αγορά ενδυμάτων για ενήλικες. Παράγοντες που σχετίζονται με το ακόμη ανεπαρκώς ενισχυμένο και ευάλωτο παιδικό σώμα, καθώς και την ευαισθησία και τη συναισθηματικότητα των μικρών θησαυρών. Στις σειρές που ακολουθούν θα παρουσιάσουμε εν συντομία μερικές από τις βασικές ιδιαιτερότητες που σχετίζονται με την επιλογή παιδικών ρούχων:

παιδικα ρουχα 1

παιδικα ρουχα - Αγορασε τωρα!
  1. Παιδικά ρούχα: Το δέρμα των παιδιών μπορεί εύκολα να ερεθιστεί - η τρυφερότητα και η ευαισθησία του παιδικού δέρματος το καθιστούν αρκετά ευάλωτο στην επαφή με διάφορα υλικά. Μπορεί εύκολα να ερεθιστεί και να οδηγήσει σε φαγούρα και ενόχληση για το παιδί. Και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις, είναι πιθανό να εμφανιστούν εξανθήματα και ακόμη και αλλεργικές αντιδράσεις που επηρεάζουν ολόκληρο το σώμα. Όταν, λοιπόν, επιλέγετε παιδικά ρούχα θα πρέπει πάντα να φροντίζετε να βασίζεστε σε υλικά που δεν θα βλάψουν σε καμία περίπτωση την υγεία και την ευεξία του παιδιού σας.
  2. Παιδικά ρούχα: Τα παιδιά είναι πολύ συναισθηματικά - δεν χρειάζεται να σας πείσουμε γι’ αυτόν τον ισχυρισμό. Είναι η αυξημένη συναισθηματικότητα των παιδιών που τα κάνει εξαιρετικά ευάλωτα, ειδικά αν νιώθουν ότι δεν ενδιαφέρεστε για τις απόψεις και τις επιθυμίες τους. Υπό αυτή την έννοια, δεν είναι καλό να τα αγνοείτε όταν επιλέγετε παιδικά ρούχα, τα οποία θα φορέσουν οι ίδιοι. Ναι, εσείς ως γονείς πρέπει να φροντίσετε να αγοράζετε παιδικά ρούχα, τα οποία είναι κατάλληλα για τη σχετική εποχή του χρόνου και προστατεύουν αξιόπιστα το παιδί απ` όλους τους καιρικούς παράγοντες και φαινόμενα. Ωστόσο, αφήστε τον μικρό διάδοχό σας να έχει το δικαίωμα της γνώμης τουλάχιστον κατά την επιλογή των χρωμάτων και των σχεδίων των αντίστοιχων παιδικών ρούχων.
  3. Παιδικά ρούχα: Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα - έχετε επίσης υπόψη σας ότι τα παιδιά μεγαλώνουν αρκετά γρήγορα. Είναι πολύ πιθανό τα παιδικά ρούχα, που αυτή τη στιγμή είναι τέλεια για το παιδί σας, να μην του κάνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη αυτή την ιδιαιτερότητα στην ανάπτυξη των παιδιών όταν αποφασίζετε τι είδους παιδικά ρούχα θα αγοράσετε, πόσα χρήματα θα ξοδέψετε για την αγορά κ.λπ. 

Τα πιο κοινά κριτήρια επιλογής παιδικών ρούχων

παιδικα ρουχα 2

παιδικα ρουχα - Μάθε τώρα!

Συνεχίζουμε με τα πιο κοινά κριτήρια με βάση τα οποία γίνεται η επιλογή των παιδικών ρούχων. Αυτά είναι κριτήρια που σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά των ίδιων των ρούχων, τα οποία θα σας δείξουν ξεκάθαρα αν είναι πραγματικά κατάλληλα για τον διάδοχό σας. Αυτά είναι τα ακριβή κριτήρια που έχουμε στο μυαλό μας:

  • επιλογή παιδικών ρούχων: υφάσματα - δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με τα υλικά, δεδομένων των όσων είπαμε παραπάνω για την τρυφερότητα και την ευαισθησία του παιδικού δέρματος. Τα πιο περιζήτητα στην αγορά είναι τα παιδικά ρούχα από βαμβάκι. Εκτός από την απαλότητα και την άνεση στο δέρμα, το βαμβακερό ύφασμα είναι κατάλληλο και για όλες τις εποχές. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν φτιάχνουμε παιδικά ρούχα, το βαμβάκι συνδυάζεται με μια μικρή ποσότητα προσμίξεων για να συμβάλει στη μεγαλύτερη ελαστικότητα και άνεση των ρούχων. Αλλά και πάλι, ψάξτε για παιδικά ρούχα, στα οποία η περιεκτικότητα σε βαμβάκι είναι τουλάχιστον 70%.
  • επιλογή παιδικών ρούχων: μέγεθος - το μέγεθος είναι επίσης πολύ σημαντικό όταν πρόκειται να επιλέξετε παιδικά ρούχα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος για τον μικρό σας θησαυρό. Τα παιδικά ρούχα μικρότερου μεγέθους θα το σφίγγουν και δεν θα του δώσουν την απαραίτητη ελευθερία κατά την κίνηση και το παιχνίδι. Και όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα, απλά δεν θα μπορεί να τα φορέσει και θα πρέπει να τα πετάξετε. Από την άλλη, δεν πρέπει να ποντάρετε σε πολύ μεγάλα παιδικά ρούχα, γιατί θα κρέμονται στο σώμα του και επίσης δεν θα είναι πολύ άνετα για το παιδί
  • - επιλογή παιδικών ρούχων: χρώμα και σχέδιο - όπως έχουμε σημειώσει, ο διάδοχός σας πρέπει να έχει δικαίωμα γνώμης στην επιλογή των χρωμάτων και των σχεδίων των αγορασμένων παιδικών ρούχων. Και όσο μεγαλώνει, τόσο πιο σοβαρή πρέπει να είναι αυτή η γνώμη. Ο ρόλος σας ως γονιός θα πρέπει μάλλον να είναι να δίνετε χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση. Συμβουλές και καθοδήγηση που θα βοηθήσουν το παιδί να χτίσει το δικό του στυλ και σταδιακά να αρχίσει να παίρνει τις σωστές αποφάσεις για την εμφάνισή του.

Αιτίες για να αγοράσετε παιδικά ρούχα συγκεκριμένα από την Hippo Kiddo

παιδικα ρουχα 3

παιδικα ρουχα - Δείτε περισσότερα!

Το Hippo Kiddo είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πίσω από την δημιουργία του οποίου βρίσκονται γονείς. Γονείς που θέλουν να είναι χρήσιμοι σε άλλους γονείς στην διαδικασία φροντίδας των μικρών θησαυρών. Εδώ είναι μερικοί καλοί λόγοι για να αγοράσετε παιδικά ρούχα από εμάς:

Παιδικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Κορυφαία ποιότητα -  σας προσφέρουμε μόνο παιδικά ρούχα κορυφαίας ποιότητας. Τα είδη που διατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι κατασκευασμένα από βαμβακερά υφάσματα υψηλής ποιότητας, τα οποία είναι απαλά στο δέρμα των μικρών θησαυρών σας και παρέχουν άνεση όταν φοριούνται. Επιπλέον, είναι σε κομψά χρώματα και σχέδια, και θα συμβάλουν στην τέλεια εμφάνιση του παιδιού σας. 

Παιδικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Ανταγωνιστικές τιμές – εκτός από την πρώτης τάξεως ποιότητα, προσφέρουμε και ανταγωνιστικές τιμές. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Hippo Kiddo θα βρείτε την βέλτιστη αναλογία ποιότητας και τιμής για την κατηγορία «παιδικά ρούχα» στην ελληνική αγορά. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα για τους πελάτες μας είναι οι συνεχείς προσφορές και εκπτώσεις που κάνουμε.  

Παιδικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Πλούσια και ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων -  στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Hippo Kiddo υπάρχει μια εξαιρετικά πλούσια και ποικιλόμορφη γκάμα σε παιδικά ρούχα. Παιδικά ρούχα για μικρά και μεγάλα παιδιά, για αγόρια και κορίτσια. Τζιν και παντελόνια, φούστες και φορέματα, κοντομάνικα μπλουζάκια και μπλούζες, κορμάκια και πανωφόρια - αυτές είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες παιδικών ρούχων που θα βρείτε μαζί μας.

Παιδικά ρούχα από την Hippo Kiddo: Επαγγελματικές συμβουλές -  σε περίπτωση που χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή κατά την επιλογή παιδικών ρούχων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της Hippo Kiddo. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τα παιδικά ρούχα που έχετε επιλέξει.     

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες στην αγορά παιδικών ρούχων;

Τα πιο κοινά κριτήρια επιλογής παιδικών ρούχων

Αιτίες για να αγοράσετε παιδικά ρούχα συγκεκριμένα από την Hippo Kiddo

loading

ΛΆΒΕΤΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ

για το πρώτο σας ταξίδι για ψώνια