Δωρεάν τα έξοδα αποστολής άνω τον 60 ευρόΔωρεάν τα έξοδα αποστολής άνω τον 60 ευρό
Επανεξέταση και δοκιμήΕπανεξέταση και δοκιμή
Με αντικαταβολήΜε αντικαταβολή
Δικαίωμα επιστροφής μέσα σε 100 ημέρεςΔικαίωμα επιστροφής μέσα σε 100 ημέρες
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo
Κατάστημα παιδικών ρούχων Hippo Kiddo

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να αγοράσετε πρώτης ποιότητας σετ ρούχα για νεογέννητα;

Το σετ ρούχα για νεογέννητα είναι κάτι που πολλοί γονείς, που περιμένουν το μωρό τους σύντομα, ξεχνούν. Τι είναι το εν λόγω σετ ρούχα για νεογέννητα; Αυτό είναι το σετ που θα χρησιμοποιηθεί για να ντύσετε το νεογέννητο κατά την έξοδο από το νοσοκομείο. Εκτός από ρούχα, μπορεί να περιέχει και άλλα αξεσουάρ, όπως κουβέρτες, σαλιάρες κ.λπ. Γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό να αγοράσετε ένα σετ πρώτης ποιότητας για νεογέννητα:

σετ ρουχα για νεογεννητα 1

σετ ρουχα για νεογεννητα - Δείτε περισσότερα!
  1. Σετ ρούχα για νεογέννητα: Αυτή θα είναι η πρώτη επαφή των παιδιών σας με το περιβάλλον - όταν φύγετε από το νοσοκομείο, τα παιδιά σας θα κάνουν την πρώτη τους επαφή με το περιβάλλον. Και εσείς ως γονείς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτή η επαφή θα είναι απολύτως ασφαλής για αυτά. Τα ρούχα στο αντίστοιχο σετ ρούχα για νεογέννητα χρειάζεται να είναι από ποιοτικό ύφασμα που δεν θα ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά τους πρέπει να ανταποκρίνονται στις αναμενόμενες ατμοσφαιρικές συνθήκες κατά την αντίστοιχη περίοδο του έτους. Αν το μωρό σας γεννιέται την περίοδο του φθινοπώρου-χειμώνα, για παράδειγμα, θα ήταν λογικό να εστιάσετε σε ένα σετ ρούχα για νεογέννητα με πιο χοντρά ρούχα.
  2. Σετ ρούχα για νεογέννητα: Θα τα παρουσιάσετε στα πιο κοντινά σας πρόσωπα - συνήθως η έξοδος από το νοσοκομείο μετά τη γέννηση είναι μια επίσημη στιγμή κατά την οποία συγκεντρώνεται η οικογένεια και οι πιο κοντινοί άνθρωποι σας. Κάτι που κάνει το επιλεγμένο σετ ρούχα για νεογέννητα ακόμα πιο σημαντικό. Σίγουρα θα θέλετε να παρουσιάσετε το μωρό στα αγαπημένα σας πρόσωπα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ποντάρετε σε ένα σετ ρούχα για νεογέννητα, το οποίο περιέχει όχι μόνο ποιοτικά και κατάλληλά για την συγκεκριμένη εποχή, αλλά και όμορφα και κομψά ρούχα.
  3. Σετ ρούχα για νεογέννητα: Θα υπάρχουν πολλές φωτογραφίες - στην πραγματικότητα, αν πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν ακριβέστεροι, η έξοδος από το νοσοκομείο θα παρουσιάζει το μικρό σας όχι μόνο στους πιο κοντινούς ανθρώπους σας, αλλά και στον κόσμο ολόκληρο. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές φωτογραφίες, βίντεο και άλλα υλικά για να απαθανατίσουν τις ευτυχισμένες στιγμές που έρχονται. Προσπαθήστε λοιπόν να επιλέξετε ένα σετ ρούχα για νεογέννητα, χάρη στο οποίο το μωρό σας θα φαίνεται τέλειο στις σχετικές φωτογραφίες και βίντεο. Εξάλλου, αυτές είναι αναμνήσεις που θα σφραγίσετε σε ταινία για να κρατήσουν μια ζωή.

Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την επιλογή του σετ ρούχα για νεογέννητα   

σετ ρουχα για νεογεννητα 2

σετ ρουχα για νεογεννητα - Μάθε τώρα!

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σωστό σετ ρούχα για νεογέννητα. Ένα σετ ρούχα για νεογέννητα που θα εξασφαλίσει την άνεση και την κομψή εμφάνιση του μικρού σας θησαυρού. Δείτε πώς ακριβώς να πράξετε κατά την επιλογή:

  • Επιλογή σετ ρούχα για νεογέννητα: αποφασίστε πόσα κομμάτια χρειάζεστε - στις περισσότερες περιπτώσεις τα είδη της κατηγορίας «Σετ ρούχα για νεογέννητα» αποτελούνται από 5 ή 10 μέρη. Τα μικρότερα σετ περιέχουν μόνο τα βασικά ρούχα που χρειάζεται το νεογέννητο. Ενώ στα μεγαλύτερα υπάρχουν επιπλέον αξεσουάρ - κουβέρτες, καπέλο, γάντια κ.λπ. Φυσικά, όταν ένα σετ ρούχα για νεογέννητα αποτελείται από περισσότερα κομμάτια, είναι επίσης και πιο ακριβό. Επομένως, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς να αποφασίσετε ποιος τύπος σετ ρούχα για νεογέννητο θα ήταν μια καλή επιλογή, ανάλογα με τις απαιτήσεις του σετ σας και τις οικονομικές σας δυνατότητες.
  • επιλογή σετ ρούχα για νεογέννητα: ελέγξτε από τι ύφασμα είναι φτιαγμένα τα ρούχα - σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε από ποιο υλικό είναι φτιαγμένα τα ρούχα που περιέχονται στο σετ ρούχα για νεογέννητα που έχετε επιλέξει. Λάβετε υπόψη ότι το δέρμα των νεογνών είναι πολύ ευαίσθητο και θα μπορούσε εύκολα να ερεθιστεί από την επαφή με ακατάλληλα υφάσματα. Από αυτή την άποψη, είναι καλύτερο να ποντάρετε σε φυσικά υφάσματα, καθώς η βέλτιστη επιλογή είναι το βαμβακερό ύφασμα. Ένα σετ ρούχα για νεογέννητα με ρούχα από 100% βαμβάκι θα κάνει εξαιρετική δουλειά. Υπάρχουν και σετ των οποίων τα ρούχα είναι φτιαγμένα από βαμβάκι σε συνδυασμό με μικρή ποσότητα προσμίξεων και εδώ θα πρέπει να προσέξετε αν το βαμβάκι είναι πάνω από 70%.
  • Επιλογή σετ ρούχα για νεογέννητα: προσέξτε το χρώμα και το σχέδιο - Το χρώμα και το σχέδιο των διαφόρων στοιχείων του σετ ρούχα για νεογέννητα είναι επίσης πολύ σημαντικό. Επιλέξτε πραγματικά κομψά και λεπτά σχέδια που θα κάνουν το μικρό σας να δείχνει τέλειο. Και με το οποίο οι στιγμές που απαθανατίζονται σε φωτογραφίες και βίντεο θα γίνουν ακόμα πιο ξεχωριστές για εσάς και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Λόγοι να αγοράσετε σετ ρούχα για νεογέννητα από την Hippo Kiddo  

σετ ρουχα για νεογεννητα 3

σετ ρουχα για νεογεννητα - Δείτε περισσότερα!

Το Hippo Kiddo είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα του οποίου ο κύριος σκοπός είναι να παρέχει στους σύγχρονους γονείς όλα όσα χρειάζονται για να μεγαλώσουν τους νεαρούς κληρονόμους τους. Παρακάτω θα παρουσιάσουμε μερικούς καλούς λόγους για να μας εμπιστευτείτε όταν αγοράζετε σετ ρούχα για νεογέννητα:

Σετ ρούχα για νεογέννητα από το Hippo Kiddo:  Υψηλή ποιότητα – Με την εμπιστοσύνη της ομάδας Hippo Kiddo, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε ένα σετ ρούχα για νεογέννητα πρώτης ποιότητας. Σετ ρούχα για νεογέννητα με όμορφα και άνετα ρούχα από υψηλής ποιότητας βαμβακερό ύφασμα, το οποίο είναι εξαιρετικά απαλό σε επαφή με το δέρμα και δεν θα το ερεθίσει σε καμία περίπτωση. 

Σετ ρούχα για νεογέννητα από το Hippo Kiddo:  Ανταγωνιστικές τιμές -  Οι τιμές των ειδών που προσφέρουμε στην κατηγορία «Σετ Ρούχα για Νεογέννητα» είναι ανταγωνιστικές και σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες της μέσης οικογένειας. Περιοδικά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα βάζουμε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις σε ορισμένα είδη που μπορείτε να επωφεληθείτε. 

Σετ ρούχα για νεογέννητα από το Hippo Kiddo:  Μεγάλη γκάμα προϊόντων – Η πλούσια και ποικιλόμορφη γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε επιτρέπει σε όλους τους μελλοντικούς γονείς να αποκτήσουν το κατάλληλο για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις τους σετ ρούχα για νεογέννητα. Σετ ρούχα για νεογέννητα 5 ή 10 τεμαχίων, στο προτιμώμενο χρώμα, σχέδιο, σχέδια, προσιτή τιμή κ.λπ.

Σετ ρούχα για νεογέννητα από το Hippo Kiddo:  Επαγγελματική συμβουλευτική – σε περίπτωση που χρειάζεστε επαγγελματική συμβουλή σχετικά με την επιλογή σετ ρούχα για νεογέννητα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Hippo Kiddo. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όποια απορία έχετε και να σας κατευθύνουμε στο πιο κατάλληλο σετ ρούχα για νεογέννητα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις σας.      

Γιατί είναι τόσο σημαντικό να αγοράσετε πρώτης ποιότητας σετ ρούχα για νεογέννητα;

Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την επιλογή του σετ ρούχα για νεογέννητα

Λόγοι να αγοράσετε σετ ρούχα για νεογέννητα από την Hippo Kiddo

loading

ΛΆΒΕΤΕ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ

για το πρώτο σας ταξίδι για ψώνια